Cazare

Camera Dubla cu Balcon Mare

Camera dubla cu balcon mare este matrimoniala (un pat dublu matrimonial) sau twin (doua paturi single, care se pot apropia), are in dotare baie proprie, uscator de par, geam termopan cu plasa pentru insecte, fotolii , masuta, TV/LCD/cablu, frigobar, telefon pentru apeluri in hotel. Balconul are o vedere frumoasa spre gradina, unde va puteti relaxa. Balconul este dotat cu o masa si doua scaune.
Micul dejun, dejunul si cina sunt optionale, se pot servi cu bonuri valorice la terasa La Foisoare.

Camera Dubla cu Balcon Mic

Camera dubla cu balcon mic este matrimoniala (un pat dublu matrimonial) sau twin (doua paturi single, care se pot apropia), are in dotare baie proprie, uscator de par, geam termopan cu plasa pentru insecte, mobiler nou, fotolii si masuta, TV/LCD/cablu, frigobar, telefon pentru apeluri in hotel. Balcon este mic, tip logie, vederea fiind in spatele hotelului.
Micul dejun, dejunul si cina sunt optionale, se pot servi cu bonuri valorice la terasa La Foisoare.

Camera Tripla

Suprafata camerei este de: 20 m2 1 pat de o persoana si 1 pat dublu mare. Turistii cazati beneficiaza de internet wireless gratuit si seif la receptie. Micul dejun, dejunul si cina sunt optionale, se pot servi cu bonuri valorice la terasa La Foisoare.

Apartament

Suprafata apartamentului: 35 m2, el fiind alcatuit din doua camere, dormitor cu pat matrimonial 180/200 si un living dotat cu o canapea extensibila.
Balconul are o vedere frumoasa spre gradina, unde va puteti relaxa. Balconul este dotat cu o masa si doua scaune. Turistii cazati beneficiaza de internet wireless gratuit si seif la receptie. Micul dejun, dejunul si cina sunt optionale, se pot servi cu bonuri valorice la terasa La Foisoare.

Camera Dubla Deluxe

Suprafata camerei este de: 20 m2, ele fiind renovate in anul 2022. Pat dublu matrimonial 160/200. Turistii cazati beneficiaza de internet wireless gratuit si seif la receptie, cana electrica. Micul dejun, dejunul si cina sunt optionale, se pot servi cu bonuri valorice la terasa La Foisoare.

Camera Tripla Deluxe

Suprafata camerei este de 20 m2, fiind dotata cu un pat matrimonial si un pat de o persoana. Aceste camere au fost renovate in anul 2022. Turistii cazati beneficiaza de internet wireless gratuit si seif la receptie. Micul dejun, dejunul si cina sunt optionale, se pot servi cu bonuri valorice la terasa La Foisoare.