Cazare

Camera dubla standard cu balcon mare

Camera dubla standard cu balcon mare poate avea un pat matrimonial sau paturi twin (doua paturi single, care se pot apropia) si are in dotare aer conditionat, baie proprie cu dus, uscator de par, geam termopan cu plasa pentru insecte, fotolii, masuta, televizor LCD si cablu, frigobar si alte accesorii. Balconul are o vedere frumoasa spre gradina, unde va puteti relaxa. Acesta este dotat cu o masa si doua scaune. Turistii cazati in hotel beneficiaza de internet wireless gratuit si seif la receptie. Micul dejun, pranzul si cina sunt optionale si se pot servi cu bonuri valorice la terasa La Foisoare.

Camera dubla standard cu balcon mic

Camera dubla standard cu balcon mic poate avea un pat matrimonial sau paturi twin (doua paturi single, care se pot apropia) si are in dotare aer conditionat, baie proprie cu dus, uscator de par, geam termopan cu plasa pentru insecte, fotolii, masuta, televizor LCD si cablu, frigobar si alte accesorii. Balconul este mic, tip frantuzesc, vederea fiind in spatele hotelului. Turistii cazati in hotel beneficiaza de internet wireless gratuit si seif la receptie. Micul dejun, pranzul si cina sunt optionale si se pot servi cu bonuri valorice la terasa La Foisoare.

Camera dubla DELUXE

Camera dubla deluxe este dotata cu un pat matrimonial. Aceasta are mobilier nou, aer conditionat, baie proprie cu dus, uscator de par, geam termopan cu plasa pentru insecte, televizor LCD si cablu, frigobar, fierbator, articole de toaleta si alte accesorii. Aceste camere au fost renovate complet in anul 2022. Balconul poate fi mic, tip frantuzesc, vederea fiind in spatele hotelului sau mare, cu o vedere frumoasa spre gradina si dotat cu o masa si doua scaune. Turistii cazati in hotel beneficiaza de internet wireless gratuit si seif la receptie. Micul dejun, pranzul si cina sunt optionale si se pot servi cu bonuri valorice la terasa La Foisoare.

Camera tripla standard

Camera tripla standard este dotata cu un pat matrimonial si un pat de o persoana. Suprafata camerei este de 20 m2. Turistii cazati in hotel beneficiaza de internet wireless gratuit si seif la receptie. Micul dejun, pranzul si cina sunt optionale si se pot servi cu bonuri valorice la terasa La Foisoare.

Camera tripla DELUXE

Camera tripla deluxe este dotata cu un pat matrimonial si un pat de o persoana. Aceste camere au fost renovate complet in anul 2022. Suprafata camerei este de 20 m2. Turistii cazati in hotel beneficiaza de internet wireless gratuit si seif la receptie. Micul dejun, pranzul si cina sunt optionale si se pot servi cu bonuri valorice la terasa La Foisoare.

Apartament

Apartamentul este alcatuit din doua camere, dormitor cu pat matrimonial si living dotat cu o canapea extensibila. Balconul are o vedere frumoasa spre gradina, unde va puteti relaxa. Acesta este dotat cu o masa si doua scaune. Suprafata apartamentului este de 35 m2. Turistii cazati in hotel beneficiaza de internet wireless gratuit si seif la receptie. Micul dejun, pranzul si cina sunt optionale si se pot servi cu bonuri valorice la terasa La Foisoare.

Apartament DELUXE

Apartamentul DELUXE este alcatuit din doua camere, dormitor cu pat matrimonial si living dotat cu o canapea extensibila. Acest apartament a fost renovat complet in anul 2022. Balconul are o vedere frumoasa spre gradina, unde va puteti relaxa. Acesta este dotat cu o masa si doua scaune. Suprafata apartamentului este de 35 m2. Turistii cazati in hotel beneficiaza de internet wireless gratuit si seif la receptie. Micul dejun, pranzul si cina sunt optionale si se pot servi cu bonuri valorice la terasa La Foisoare.