Camera Dubla cu Balcon Mare

Camera dubla cu balcon mare este matrimoniala (un pat dublu matrimonial) sau twin (doua paturi single, care se pot apropia), are in dotare baie proprie, uscator de par, geam termopan cu plasa pentru insecte, fotolii , masuta, TV/LCD/cablu, frigobar, telefon pentru apeluri in hotel.

Balconul are o vedere frumoasa spre gradina, unde va puteti relaxa. Balconul este dotat cu o masa si doua scaune.
Micul dejun, dejunul si cina sunt optionale, se pot servi cu bonuri valorice la terasa La Foisioare

Opţiuni

Pat suplimentar

  • Tariful unui pat suplimentar este de 70% din tariful unui loc de cazare din camera dubla.

Servicii cazare:

  • Tariful unei camere in regim single este de 80% din tariful unei camere duble.
  • Intr-o camera dubla se pot caza maxim 3 adulti, cel de-al treilea va achita 90% din tariful unui loc de cazare, cu pat suplimentar.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):

  • Copiii (maxim 2) cu varsta cuprinsa intre 0-10 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare daca nu se acorda pat suplimentar, cu pat suplimentar achita 70% din tariful unui loc cazare adult.
  • Copiii (maxim 1) cu varsta cuprinsa intre 10-18 ani achita 70% din tariful unui loc cazare adult cu pat suplimentar asigurat

Servicii masa

  • Serviciile de masa sunt optionale si se pot oferi pe baza de bonuri valorice la mai multe restaurante/autoserviri din statiunea Venus.

Tichete de vacanță

Serviciile de cazare si masa (optional) se pot achita si cu tichete de vacanta – Edenred, Cheque Dejeuner Romania, Sodexo.