Despre Noi

Hotel Corina Venus​

Situat în staţiunea ce poartă numele frumuseţii, Venus, la o distanţă de câteva minute de plaja Melodia şi plaja Palace, Hotel Corina*** este alegerea perfectă pentru un sejur confortabil şi accesibil.

Hotel Corina*** este situat într-o zona liniştită a staţiunii şi înconjurat de vegetaţie, are ca dotări generale: recepţie, bar, camere pentru bagaje, foişoare situate în grădina hotelului, terasă, loc de joacă pentru copii.

0
CAMERE
0
Restaurante
0
Personal
0
Piscine

camere

Cu amenajări de 3* într-un hotel ce dispune de 114 camere duble (twin şi cu pat matrimonial), dispuse pe 3 nivele, complet renovate cu balcon mare (cu măsuţă şi scaune) sau balcon mic (gen franţuzesc).
Camerele sunt dotate cu geam termopan (cu plasa pentru insecte), mobiler nou, TV/cablu, fotolii şi măsuţă , frigobar, telefon (pentru apeluri în hotel), uscător de par şi alte accesorii noi.

Servicii

Turiştii cazaţi beneficiază de internet wireless gratuit şi seif la recepţie. Masa (micul dejun, pranz si cina) este optionala si se pot da BONURI VALORICE, pentru terasa La Foisoare, situata la o distanta de 5 min fata de hotel. Serviciile de cazare si masa (optional) se pot achita si cu vouchere de vacanta – Edenred, Up Vacanta, Sodexo.