Hotel Corina Venus

Situat în staţiunea ce poartă numele frumuseţii, Venus, la o distanţă de câteva minute de plaja Melodia şi plaja Palace, Hotel Corina*** este alegerea perfectă pentru un sejur confortabil şi accesibil.     

   Hotel Corina*** este situat într-o zona liniştită a staţiunii şi înconjurat de vegetaţie, are ca dotări generale: recepţie, bar, camere pentru bagaje, foişoare situate în grădina hotelului, terasă, loc de joacă pentru copii.

 

   

   Cu amenajări de 3* într-un hotel ce dispune de 114 camere duble (twin şi cu pat matrimonial), dispuse pe 3 nivele, complet renovate cu balcon mare (cu măsuţă şi scaune) sau balcon mic (gen franţuzesc).   

   Camerele sunt dotate cu geam termopan (cu plasa pentru insecte), mobiler nou, TV/cablu, fotolii şi măsuţă , frigobar, telefon (pentru apeluri în hotel), uscător de par şi alte accesorii noi. 

Detalii camere

 Turiştii cazaţi beneficiază de internet wireless gratuit şi seif la recepţie.
Masa (micul dejun, pranz si cina) este optionala si se pot da BONURI VALORICE, pentru restaurante si terase partenere din statiune.

Serviciile de cazare si masa (optional) se pot achita si cu tichete de vacanta – Edenred, Cheque Dejeuner Romania, Sodexo.

  

 

 Existăm şi susţinem “relaxarea şi confortul la Hotel Corina *** cu o echipă dedicată şi ambiţioasă, dezvoltând imaginea acestuia, pe principiul calităţii, responsabilităţii şi respectului faţă de client.   

 

   Hotel Corina *** este locul ideal pentru obţinerea stării de relaxare şi confort pe care o căutaţi!

 


FACILITĂȚI

 

WI-FI

BAR

TERASĂ

 

 

 

LOC DE JOACĂ

GRĂDINĂ

PARCARE

 

Nu se admit animale de companie in hotel. Va multumim pentru intelegere!

Comentariile sunt închise.