Despre Noi

Hotel Corina, Venus

Hotel Corina*** este situat într-o zona liniştită a staţiunii şi este înconjurat de vegetaţie bogată și alei umbroase. Acesta are ca dotări generale: recepţie, bar, cameră pentru bagaje, foişoare situate în grădina hotelului, terasă, loc de joacă pentru copii, parcare.

CAMERE
0
Restaurante
0
Personal
0
Piscine
0

camere

Cu amenajări și dotări de 3*, hotelul dispune de 114 camere duble cu paturi twin și camere duble cu pat matrimonial, 18 camere triple și 5 apartamente dispuse pe 3 nivele + parter, unele complet renovate în anul 2022 și au balcon mare (cu măsuţă şi scaune) sau balcon mic (gen franţuzesc). Hotelul nu are lift.
Camerele sunt dotate cu geam termopan (cu plasa pentru insecte), mobiler nou, TV și cablu, Wi-Fi, fotolii şi măsuţă , frigobar, baie proprie cu duș, uscător de par şi alte accesorii noi.

Servicii

Turiştii cazaţi în hotel beneficiază de internet wireless gratuit şi seif la recepţie. Masa (micul dejun, prânzul și cina) este opțională și se poate servi sub formă de BONURI VALORICE la terasa La Foișoare, situată la o distanța de 5 minute față de hotel. Serviciile de cazare și masă (opțional) se pot achita și cu vouchere de vacanța – Edenred, Up Vacanță, Sodexo.